Informació audiovisual del ple de febrer del 2012

La sessió plenària del mes de febrer es va celebrar el passat dia 29 amb un seguit de temes als que el Bloc- Compromís d’Alcoi va donar resposta, com a Grup polític i com a integrant del Govern d’Alcoi.

Així, Sabina Gregorio, com Regidora de Joventut, va donar suport a la moció presentada per les agrupacions de joves dels tres partits del Govern, PSOE, EU i Bloc- Compromís, denunciant la brutalitat policial a les protestes estudiantils a València contra les retallades en Educació.

Per una altra banda, Anna Serrano, com a Regidora de Cultura, contesta les preguntes de l’oposició respecte el CADA i les crítiques contra el concert de Serrat i Sabina al juliol.

David Abad, Regidor d’Hisenda, intervé fins a tres vegades: dos d’elles contestant a una moció en relació als deutes amb els proveïdors i una més contestant preguntes de l’oposició.

Per últim, el Vicealcalde i Regidor d’Esports, Rafel Carbonell, contesta unes preguntes de Santacreu, fent un aclariment ben exhaustiu sobre les qüestions, deixant palesa, com sempre, la gestió pèssima de l’anterior Govern i desemmascarant, una vegada més, les trampes del regidor de l’oposició.

(Disculpes per la qualitat de la gravació)

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *