«El govern no veu necessari un abocador de inerts»

El portaveu de Compromís Màrius Ivorra critica la negativa del govern local front al problema dels residus inerts

Compromís enfront de les queixes rebudes per part de veïns del carrer Perú referents a un abocador d’enderrocs aparegut al carrer mesos enrere va tindre contactes amb alguns empresaris de la construcció per rebre informació de primera ma sobre el tema.

Segons el portaveu de la formació Màrius Ivorra «en aquests contactes tots coincideixen en la necessitat que hi ha a la nostra comarca d’un espai on abocar els enderrocs produïts per les obres que es realitzen a la ciutat, per això no entenem la negativa del govern de Toni Francés a solucionar un problema real de la nostra ciutat»

«Nosaltres ja vàrem plantejar solucions al problema fa uns anys i la resposta va ser la mateixa» comenta Ivorra «la realitat és que s’ha de treballar per a solucionar el problema que anem arrossegant des de fa anys, però el govern es dedica a tapar el problema amb pegats»

Màrius Ivorra «tenim tota la voluntat de solucionar el problema, així que estem disposats a treballar al costat de la resta de partits i empreses per trobar una solució adequada i de consens, però el govern ha de voler treballar pel tema» i continua «tornarem a dur al ple la necessitat de l’Abocador d’enderrocs»

Màrius Ivorra Torregrosa
Regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *