Compromís denuncia l’abandó de l’avinguda d’Alacant

El portaveu i regidor Màrius Ivorra ha denunciat públicament un altre cas d’abandó del manteniment de la ciutat per part del govern de Toni Francés. Este cas és l’avinguda d’Alacant.

Segons ens informa el regidor Ivorra «a les vies de servei del carrer Alacant hem detectat moltes deficiències referents al manteniment del carrer, i ens han arribat queixes de treballadors de les empreses allí instal·lades, ja que aquestes deficiències poden comportar greus perills per als vianants»

«hi ha parts del carrer on falten uns quants metres quadrats de pastilles de les voreres , registres al piso amb forats on cabria un peu, voreres alçades més de 20 centímetres, caixes elèctriques en mal estat i falta de manteniment de l’arbrat» ens comenta Màrius Ivorra «a més esta situació dificulta el dia a dia de les empreses que estan allí ubicades, entre altres, els arbres com que no tenen un manteniment adequat envaeixen les façanes de les empreses, alcen voreres i donen tota classe de problemes»

Finalitza Ivorra «este és el resultat d’anys d’abandó de la ciutat per part del govern, més centrat en grans projectes a llarg termini, que no arribem a veure mai en execució, mestres la ciutat es degrada per tots els costats dia a dia»

Màrius Ivorra Torregrorsa
Regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *