Anna Climent: «situació crítica de l’alberg d’animals a Cocentaina-Muro».

Anna Climent, regidora de Compromís a l’Ajuntament ha declarat «ens ha arribat informació que pròximament els municipis de Cocentaina, Muro, Onil i pot ser altres més de la comarca, poden quedar sense servei de recollida d’Animals abandonats.
Fins ara era una entitat d’Ibi la que gestionava les recollides d’animals d’aquestes poblacions, però aquesta setmana han enviat unes cartes als municipis afectats informant de la finalització de la seua gestió»

És per això que demanem des de Compromís a la mancomunitat, i concretament al president sr. Manolo Gomicia, que ens informe de les gestions realitzades fins ara arran dels acords presos en febrer del 2016 on diferents municipis, inclòs Alcoi, van acordar la gestió mancomunada del servei de recollida d’animals abandonats.

Davant de la situació actual, i la saturació de la protectora d’Alcoi, exigim una solució d’urgència per a aquest problema que duem arrossegant des de fa temps i que es conseqüència de la deixadesa.

Anna Climent i Montllor
Regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *